Veelgestelde vragen

Cazdak

Wat kan ik doen qua isolatie op een plat dak?
Verduurzamen begint al bij het zoveel mogelijk voorkomen van de energievraag. Dat betekent dus: isoleren! Het heeft sterk de voorkeur om aanvullende isolatie op het dak aan te brengen en niet onder het dak. Hierbij moet echter wel rekening gehouden worden met de beschikbare rand- en opstandhoogtes. Vaak kunnen wij met eenvoudige -en soms wat meer ingrijpende bouwkundige aanpassingen- de juiste oplossingen bieden om uw dak aanvullend te kunnen isoleren.
Heb ik als opdrachtgever inzicht in wat jullie doen?
Wij zorgen altijd voor een offerte met een zeer uitgebreide en heldere werkomschrijving. Wij ontvangen vaak complimenten voor onze heldere offertes. Transparantie is voor ons belangrijk en we streven ernaar alles vooraf helder afgesproken te hebben. Het is zowel in uw als ons belang dat wij zo min mogelijk eindjes openlaten die tijdens de uitvoering nog besproken moeten worden.
Welke soorten dakbedekking zijn er?
Er zijn heel veel verschillende soorten dakbedekking op de markt verkrijgbaar. Elk type dakbedekking heeft haar specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. De bitumineuze dakbedekkingsmaterialen worden het vaakst toegepast. Binnen deze groep zijn er echter ook nog heel veel verschillende materialen beschikbaar. Naast de bitumineuze materialen is er ook een heel groot assortiment in kunststof dakbedekkingen beschikbaar. Kunststof dakbedekkingen zijn grofweg onder te verdelen in PVC, TPO/TPE en EPDM dakbanen. Ook hier weer geldt dat elke soort haar eigen specifieke eigenschappen en toepassingsgebied heeft. Uiteraard denken wij graag met u mee om de juiste afweging te maken, waarbij we ook uw eigen voorkeur mee zullen nemen.