Betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit
onze kernwaarden

Opdrachtgevers door middel van hoogwaardige renovaties en periodiek onderhoud voorzien van op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op de klantbehoeftes en resultaatgericht vastgoedonderhoud. Cazdak onderneemt op maatschappelijk verantwoorde wijze waarbij betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit de kernwaarden zijn. Dit alles vindt plaats in een veilige en plezierige werkomgeving.

Doelstellingen:

  • Onze opdrachtgevers voorzien van een hoogwaardig eindresultaat met een flexibele, persoonlijke en slagvaardige werkwijze waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.
  • Een professionele, gestructureerde organisatie blijven creëren zodat onze processen duidelijk zijn bij zowel de opdrachtgever als ons eigen personeel.
  • Een rol spelen in maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • Investeren in medewerkers met als doel kwaliteitsborging en het creëren van een goede werksfeer.
  • Als succesvol orgaan opereren binnen ketensamenwerkingen.

Maatschappelijk verantwoord en resultaatgericht

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Daarnaast spelen we een actieve adviesrol, zowel voor onze opdrachtgevers als andere ketenpartners. Door een resultaatgerichte aanpak garanderen we de kwaliteit van ons werk op lange termijn. Het gevolg? Minder risico’s, de kosten tot een minimum beperken en een maximaal rendement op de investeringen van onze klanten.

Kom meer te weten over hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Lees meer

Korte lijnen en persoonlijk contact

Dakbedekkingen, installatietechniek en onderhoud & beheer: wij hebben alles onder één dak! De lijnen zijn kort en persoonlijk contact staat altijd voorop. Onze klanten hebben een vast aanspreek- punt. Deze staat altijd met zorg en aandacht klaar voor vragen en wensen. We verdiepen ons in het probleem/project, verstaan ons vak als geen ander en indien nodig schakelen we snel tussen de verschillende disciplines. Zo vinden we altijd een passende oplossing.

Korte lijnen en persoonlijk contact

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten