Wij zijn als bedrijf trots onderdeel
van Dakbehoud Nederland

Wij zijn als bedrijf trots onderdeel van Dakbehoud Nederland, dat sinds 1990 Nederlands grootste professionele organisatie voor het planmatig onderhoud en beheer van de daken is. Dit doet zij voor o.a. vastgoed-beheerders, Vereniging van Eigenaren (VvE) en woningcorporaties. Jaarlijks bedienen zij zo’n 4500 opdrachtgevers met 4,5 miljoen vierkante meter dakvlak door heel Nederland.

Cazdak helpt u graag aan oplossingen om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Als uw dakenpartner zorgen wij er niet alleen voor dat uw daken up-to-date blijven conform de nieuwste innovaties en wet- en regelgeving.

Grip op uw dakenbestand

Door onze samenwerking met Dakbehoud heeft u volledig grip op uw dakenbestand. U krijgt inzicht in de conditie van uw daken en in de onderhoudskosten op de korte en lange termijn. Als uw dakenpartner zorgen wij er niet alleen voor dat uw daken up-to-date blijven conform de nieuwste innovaties en wet- en regelgeving. Wij verlengen de levensduur van uw daken. Door heldere communicatie blijven uw bewoners en/of gebruikers op de hoogte van werkzaamheden en resultaten.

Inspectie & Advies

Dakbehoud biedt u volledige input voor uw strategische vastgoedmanagement. Door een nauwkeurige inspectie (volgens NEN 2767) krijgt u zicht op de huidige conditie van uw dak. U weet wat u de komende jaren kunt verwachten aan onderhoud van uw dak. Een dergelijke inspectie dient bijvoorbeeld als startpunt of ‘nulmeting’ voor het opstellen van meerjarige onderhoudsplannen (MJOP).

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten