Geschiedenis

Cazdak is opgericht in 1961 (toen nog Verbeek & de Kluyver). In meer dan een halve eeuw groeide Cazdak uit tot een mooi en solide totaalaanbieder van dakrenovaties.

Cazdak helpt u graag aan oplossingen om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

“Kwaliteit is al 60 jaar de basis van ons succes.”
“Kwaliteit is al 60 jaar de basis van ons succes.”

1961

Oprichting Verbeek en de Kluyver Dakbedekking

In 1975 werd dit bedrijf opgesplitst in de Kluyver Dakbedekkingen en in Verbeek Dakbedekkingen.

1980

De heer J. Cazemier neemt het bedrijf over.

Inmiddels al enkele jaren als uitvoerder in dienst bij Verbeek, nam de heer J. Cazemier het bedrijf over van de heer Verbeek. Hij gaf het bedrijf de naam Cazemier Dakbedekkingen Rotterdam BV, in de volksmond al snel afgekort tot Cazdak, wat nu nog steeds onze bedrijfsnaam is.

1981

Oprichting en deelname NDA

In 1981 richtten een aantal dakdekkersbedrijven de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) op als inkooporganisatie. Door de krachten te bundelen en dus meer inkoopvolume te kunnen bieden, werd de NDA een belangrijke speler in de dakenbranche. In haar ruim 40-jarig bestaan is de NDA verder gegroeid. Onder de naam Coninko verzorgt zij nog steeds de inkoop voor de aangesloten bedrijven, maar er is meer. De NDA dient als kennisbureau, is eigenaar van de franchise-module Dakbehoud Nederland en heeft haar eigen dak en adviesbureau (DIAC). De dienstverlening van NDA heeft zeker ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Cazdak.

2003

Cazdak BV

In 2003 hebben de huidige eigenaren het bedrijf middels een management buy-out overgenomen van de heer Cazemier. In eerste instantie onder de naam Cazdak BV. Later is dit aangepast naar Cazdak Dakbedekkingen BV. In de afgelopen 20 jaar hebben zij het bedrijf weten uit te bouwen van een bedrijf met 25 man in dienst tot een bedrijf met ruim 60 FTE, met daar bovenop ca. 25 inleners.

2012

Cazdak Installatietechniek BV

In 2012 is Cazdak Installatietechniek BV opgericht, door een bedrijfsovername van loodgietersbedrijf A.J. van Poppelen. Zij voerden al sinds de oprichting alle loodgieterswerkzaamheden uit voor Cazdak. Met deze overname hebben we alle dakgerelateerde loodgieterswerkzaamheden in huis gehaald, waarmee we nog beter als totaalaanbieder van dakrenovaties de markt kunnen bedienen.

2013

Opening nieuwe huisvesting

Tien jaar na de overname van de heer Cazemier hebben wij ons eigen pand kunnen bouwen en in gebruik genomen. Een duurzame huisvesting ,die we helemaal naar eigen smaak hebben kunnen bouwen. We zijn hier nog steeds heel trots op zijn en werken er nog elke dag met heel veel plezier.

2021

60-jarig jubileum

In 2021 vierden we ons 60jarig bestaan. We zijn er trots op dat wij zestig jaar na oprichting nog steeds actief zijn in de dakenbranche en een grote naamsbekendheid en reputatie hebben opgebouwd als gerenommeerd dakrenovatie-specialist.

We zijn er trots op dat wij zestig jaar na oprichting nog steeds actief zijn in de dakenbranche en een grote naamsbekendheid en reputatie hebben opgebouwd als gerenommeerd dakrenovatie-specialist.

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten