Een langdurige, stabiele relatie
met onze opdrachtgevers

Een langdurige, stabiele relatie met onze opdrachtgevers vinden wij bij Cazdak belangrijk. Met een groot deel van onze opdrachtgevers werken wij dan ook al jarenlang vol tevredenheid samen. Persoonlijk contact staat hierin centraal. Samen met de klant zoeken we continu naar duurzame maatwerkoplossingen voor hoogwaardige renovatie. Resultaatgericht, op basis van vertrouwen en in gezamenlijkheid.

Wij werken onder meer voor:

  • Vastgoedbeheerders
  • Beleggers
  • Corporaties
  • Zorginstellingen
  • Schoolgemeenschappen
  • Aannemers
  • Gemeentes/overheid
Woonstad Rotterdam

Opdrachtgevers over Cazdak

Sportbedrijf Rotterdam:
“Naast de goede service -waar we altijd van op aan kunnen- zijn de mannen van Cazdak proactief. En dat is fijn. Ze doen niet alleen wat er gevraagd wordt, maar kijken ook vooruit en denken mee. Ze wíllen ook echt een betrokken partner zijn. Als je op die manier met elkaar kunt werken, heb je daar beide profijt van.”

 

Woonstad Rotterdam:
“Het mooie aan Cazdak? Het organisatiemodel. De kern van het product is toch de techniek. Alle lagen binnen de organisatie hebben kennis van zaken. Ook op directieniveau weten ze hoe het is om op het dak te staan. Dat is echt een grote kracht. Dat praat op alle vlakken een stuk makkelijker. Er wordt tegenwoordig veel gesproken over RGS (Resultaat Gericht Samenwerken). In mijn beleving gaat dat eigenlijk alleen om de S: samenwerking. Hoe werk je nu écht goed samen? Doordat de contacten nauw zijn en er ruimte is om kennis en kunde te delen, gaat dat met Cazdak bijzonder goed. Dat is fijn, want de vraagstukken worden complexer, dus je hebt elkaar ook echt nodig.”

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten