Investeren in
kwaliteit en werkplezier

Voor onze eigen toekomst, maar ook zeker voor de toekomst van onze medewerkers, hebben wij opleidingen binnen Cazdak hoog in het vaandel staan. Het investeren in kennis bij onze medewerkers is investeren in kwaliteit en werkplezier. Leren waarom je werkzaamheden op een bepaalde manier moet uitvoeren verhoogt het kwaliteitsbesef, maakt duidelijk dat het dak- en loodgieterswerk een vak met diepgang is en verhoogt het werkplezier.

Nieuwe intreders bij Cazdak kunnen al snel in aanmerking voor een BBL-traject. Hierbij kunnen jongeren leren en werken combineren en een volledig salaris krijgen. Hiervoor werken wij samen met opleidingsinstituut Tectum, die voor ons de vakopleidingen op MBO-niveau 2 en 3 aanbieden. Binnen één jaar kun je al in het bezit zijn van een Niveau 2 – Vakdiploma!

Bekijk de website van Tectum

Naast de vakopleidingen investeren wij ook regelmatig in dagcursussen op het gebied van vakinhoudelijke kennis en op het gebied van veilig werken / bewustwording. Herhaling is de kracht van het onderwijs. Ook het up to date blijven als het gaat om nieuwe ontwikkelingen zorgt ervoor dat opleidingen belangrijk zijn voor onze medewerkers en onze organisatie.

Tot slot is naast het behalen van vakgerelateerde opleidingen en cursussen ook het opdoen van ervaring erg belangrijk bij een ambachtelijk beroep. Nieuwe intreders zullen daarom op de werkvloer begeleid worden door ervaren vakmannen, waarbij een aantal zich heeft doorontwikkeld tot erkend leermeester.

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten