Cazdak Dakbedekkingen

Wij zijn specialist in
renovatie en onderhoud
van daken

Ik wil meer informatie over Cazdak Dakbedekkingen.

Geen probleem! We staan je graag te woord, laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

De keuze voor de
juiste aanpak vergt
kennis en ervaring.

Ieder dak is anders en dat maakt ons vak zo mooi. De randvoorwaarden en (on)mogelijkheden verschillen per project. Ook de bewoners en gebruikers zijn iedere keer anders. De uitdaging ligt in de keuze voor de juiste aanpak. Dat vergt kennis en ervaring. Om zo van een goed advies via een gedegen voorbereiding en duidelijke afspraken tot efficiënt en vakkundig werk te komen.

Oog voor detail en streven naar de hoogste kwaliteit: dat maakt Cazdak al jarenlang dé specialist op het gebied van dakrenovatie. Ieder dak is een nieuwe uitdaging die wij graag aangaan. Samen met de opdrachtgever bekijken we de wensen, mogelijkheden en kansen. We brengen uw dak in kaart en denken graag mee over verduurzaamheidsvraagstukken, zoals vegetatiedaken en zonnepanelen. Ook kunt u bij ons terecht voor dakveiligheid.

Heldere afspraken

Een goede voorbereiding, heldere afspraken en goed opgeleide vakmensen zijn essentieel en onderscheiden ons als renovatiespecialist. Cazdak is in het bezit van alle relevante certificaten op technisch vlak en op het gebied van veiligheid en milieu.

Wij delen graag onze kennis en kunde en voeren het plan vakkundig uit. Maar dat we ontzorgen betekent niet dat u de regie kwijt bent. In tegendeel, die houdt u wel stevig in handen. Wij werken namelijk volgens de principes van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). De afspraken leggen we vast in een resultaatgericht onderhoudsplan. Zo houden we uw dak helemaal naar uw wens gegarandeerd jarenlang in topconditie.

  • Totaalontzorger
  • Deskundig
  • Gecertificeerd
  • Renovatiespecialist

Opdrachtgevers over Cazdak

Sportbedrijf Rotterdam
“Naast de goede service -waar we altijd van op aan kunnen- zijn de mannen van Cazdak proactief. En dat is fijn. Ze doen niet alleen wat er gevraagd wordt, maar kijken ook vooruit en denken mee. Ze wíllen ook echt een betrokken partner zijn. Als je op die manier met elkaar kunt werken, heb je daar beide profijt van.”

 

Woonstad Rotterdam
“Het mooie aan Cazdak? Het organisatiemodel. De kern van het product is toch de techniek. Alle lagen binnen de organisatie hebben kennis van zaken. Ook op directieniveau weten ze hoe het is om op het dak te staan. Dat is echt een grote kracht. Dat praat op alle vlakken een stuk makkelijker. Er wordt tegenwoordig veel gesproken over RGS (Resultaat Gericht Samenwerken). In mijn beleving gaat dat eigenlijk alleen om de S: samenwerking. Hoe werk je nu écht goed samen? Doordat de contacten nauw zijn en er ruimte is om kennis en kunde te delen, gaat dat met Cazdak bijzonder goed. Dat is fijn, want de vraagstukken worden complexer, dus je hebt elkaar ook echt nodig.”

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten

Gecertificeerd

De kwaliteit en bedrijfsprocessen worden geborgd door ons kwaliteitssysteem,

dat is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en VCA**