Keurmerken en normen

Kwaliteit en veiligheid zijn de basis van ons werk. Daar zijn we zuinig én trots op. Een dak beschermt het gebouw, maar ook alles daarbinnen. Daar moet iedereen volledig op kunnen vertrouwen. De kwaliteit en bedrijfsprocessen worden geborgd door ons kwaliteitssysteem, dat is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en VCA**. Daarnaast zijn wij erkend verwerker van Derbigum: dé kwaliteitsrol onder de dakbedekkingen.

Onze medewerkers beschikken over de benodigde vaktechnische certificaten en opleidingen. Als bedrijf hebben wij daarnaast alle kwaliteitscertificaten in huis:

  • ISO 9001 (kwaliteitsmanagement conform Nen-normen)
  • ISO 14001 (milieumanagementsysteem)
    Binnen Cazdak vertalen wij dit op twee manieren: binnen onze eigen bedrijfsvoering en in de opdrachten voor onze klanten.
  • VCA** (veiligheidschecklist aannemers)
  • KOMO BRL 4702 (procescertificaat voor het realiseren en onderhouden van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingssystemen)

Dakmerk

“Cazdak Dakbedekkingen is als sinds de oprichting een trots erkend Dakmerk-participant. DAKMERK is hét Nederlandse keurmerk voor het platte dak. Met kwaliteitszekerheid en 10 jaar waterdichtheidsgarantie, ook voor multifunctionele daken. Elke DAKMERK-constructie is getoetst op systeem- en materiaalkeuze. Met steekproefsgewijze inspectie op de bouwplaats door onafhankelijke specialisten. DAKMERK: gegarandeerd goed!

Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA)
Getoetst. Gecontroleerd. Gegarandeerd. Geborgd.

NDA

En er is meer. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn wij ook onderdeel van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). NDA is een samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige dakdekkersbedrijven uit heel Nederland. Binnen het verband worden kennis en kunde continu samengebracht. Hierdoor ontstaan nieuwe, gezamenlijke initiatieven en werken we samen aan de verbetering van kwaliteit, veiligheid en innovatie in de dakbedekkingsbranche.

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten

Gecertificeerd

De kwaliteit en bedrijfsprocessen worden geborgd door ons kwaliteitssysteem,
dat is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en VCA**