Dakbehoud Nederland

Goed onderhoud
is essentieel

Ik wil meer informatie over Dakbehoud Nederland.

Geen probleem! We staan je graag te woord, laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Goed onderhoud
is essentieel

Wind, regen, kou en de zon: een dak heeft veel te verduren. Goed onderhoud is daarom essentieel. Om de levensduur te verlengen en om niet voor onaangename (financiële) verrassingen te komen staan. Met Dakbehoud zorgt Cazdak voor de zekerheid van professioneel, planmatig en resultaatgericht onderhoud.

Dakbehoud Nederland is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen grote, geselecteerde kwaliteitsbedrijven in de dakdekkersbranche, waaronder Cazdak. Vanuit dit verband, de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA), is Dakbehoud Nederland opgericht. NDA is een onafhankelijke organisatie die continu bezig is met dakbeheer. De verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de dakdekkersbranche en een spoedige implementatie van innovaties in het werkveld. Hierin worden kennis en kunde samengebracht van de aangesloten bedrijven en verbindingen gemaakt met overheden, certificerende instanties en overige stakeholders.

Dakinspectie en advies
“Continuïteit, vertrouwen en kwaliteit behouden staan altijd voorop.” – Richard Wouda,

Gespecialiseerde dakdekkers

Voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van goed dakonderhoud werken wij met gespecialiseerde dakdekkers. Zij hebben een speciale opleiding gevolgd en kunnen werken met alle voorkomende materialen.

Dakbeheer door Dakbehoud Nederland
Dakbehoud Nederland is een commerciële samenwerking onder de vlag van de associatie die zich bezighoudt met planmatig dakonderhoud en beheer van daken voor landelijk opererende vastgoedbeheerders. Daarmee kan Dakbehoud Nederland deze specifieke groep opdrachtgevers van dienst zijn met een eenduidige aanpak voor al hun vastgoed in Nederland.

Landelijke dekkingDoor intensieve samenwerking en het delen van individuele expertise kunnen we als lidbedrijf van NDA in het Dakbehoud-concept een hoogwaardige en eenduidige dienstverlening garanderen. Zo garanderen we snelle service bij lekkages of andere calamiteiten op elk soort en type dak. Maar wel met één vertrouwd aanspreekpunt.

Zoek het ook hoger op

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Vacatures Onze projecten

Gecertificeerd

De kwaliteit en bedrijfsprocessen worden geborgd door ons kwaliteitssysteem,
dat is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en VCA**